Vacature: Allround Rijinstructeur bij Koops NOVL Opleidingen

Over Koops NOVL Opleidingen

Koops NOVL Opleidingen en Koops NOVL Beroepsopleidingen uit Assen biedt al bijna 60 jaar hoogwaardige verkeersscholing aan voor een gunstige prijs. Wij geven praktijklessen in Assen en bieden theorie- en nascholingscursussen, zowel in-company als op locatie. Ons uitgebreide aanbod omvat vrijwel alle verkeersopleidingen, inclusief opleidingen voor mensen met een beperking en diverse beroepsopleidingen zoals heftruck, taxi, BHV, VCA, EHBO, en meer.

De Functie

Ben jij een allround rijinstructeur met een WRM-instructiebewijs B, C, CE of BE? Of heb je een WRM-instructiebewijs B? Sta jij te popelen om jouw kennis en ervaring in het verkeer over te brengen en kun jij zowel in een team als zelfstandig werken? Kom dan ons team versterken als (allround) rijinstructeur in en rondom Assen!

Wij Bieden

  • Flexibele werktijden: 28 tot 32 uur per week, meer of minder uren in overleg mogelijk.
  • Een marktconform salaris.
  • Een dynamisch, enthousiast en groeiend bedrijf met een hoge kwaliteit van dienstverlening.
  • De kans om je verder te ontwikkelen binnen ons bedrijf.
  • Een pensioenregeling.
  • De kosten voor bijscholing van de WRM zijn op onze kosten.

Wat Verwachten Wij?

  • Passie voor het vak en het overbrengen van kennis en ervaring aan nieuwe leerlingen.
  • In het bezit van een WRM instructiebewijs B, C, CE, BE, of alleen WRM instructiebewijs B.

Waarom Koops NOVL?

Om ons hoge serviceniveau te kunnen blijven bieden, zijn wij op zoek naar versterking van ons team. Bij Koops NOVL Opleidingen werk je in een stimulerende en professionele omgeving waar kwaliteit en klanttevredenheid centraal staan.

Interesse?

Geïnteresseerd om voor Koops NOVL te werken?  Neem snel contact met ons op via lambert@koopsvec.nl of bertha@koopsvec.nl.

Mocht je nog geen allround instructeur zijn, maar wel in het bezit van een WRM B- instructeursbewijs, dan nodigen we je ook van harte uit om te reageren!