Wie zijn wij?

Koops NOVL Opleidingen verzorgt al sinds 1958 hoogwaardige opleidingen voor Verkeer, Transport, Veiligheid en  Logistiek. Koops NOVL Opleidingen is sinds eind 2015 gevestigd op een ruime locatie aan de Van Vlissingenstraat 45a in Assen. Vanaf hier verzorgt Lambert Koops en zijn eveneens zeer deskundig team alle denkbare opleidingen voor Verkeer, Transport, Logistiek en Veiligheid. Het ontstaan van Koops NOVL Opleidingen komt doordat Koops Verkeers Educatie het opleidingscentrum NOVL over heeft genomen in 2016 na een aantal jaren samen te hebben gewerkt. NOVL is gevestigd is in Uithuizermeeden. Vanaf 1 januari 2018 is de samenvoeging tot stand gekomen en opereren wij onder de naam Koops NOVL Opleidingen en Koops NOVL Beroepsopleidingen.

Wat kun je van ons verwachten?

Koops NOVL Opleidingen staat voor een hoge kwaliteit voor een gunstige prijs. De hoge kwaliteit wordt geleverd door instructeurs en docenten die in het bezit zijn van alle benodigde diploma’s en certificaten. Tevens wordt de kwaliteit op peil gehouden door het volgen van jaarlijkse aanvullende opleidingen en applicaties, zowel intern als extern. Door de jaren heen zijn we zeer ervaren geworden in het opleiden van mensen en het positief afronden van de opleidingen. Het lokaal voor de theorielessen is ingericht met modern lesmateriaal, zodat de cursussen volgens de nieuwste methodes gevolgd kunnen worden. Ook onze voertuigen zijn van deze tijd en worden regelmatig schoongemaakt en onderhouden en voorzien van het juiste lesmateriaal. We werken, in de praktijk- en theorieopleidingen, volgens de rijprocedures die in samenwerking met o.a. het CBR tot stand zijn gekomen. Vanaf het moment dat je je aanmeldt, kom je terecht in de professionele administratie van Transportopleider waarbij je een eigen inlogcode krijgt en een App kunt downloaden. Hierdoor is er een goed overzicht over alle afspraken, de vorderingen in de opleiding, kortom het gehele traject tot aan het examen. Op elk moment in de opleiding kunnen we zien hoever je bent, aan de hand van de vorderingslijst. Aan het begin van de opleiding of tijdens de opleiding wordt het examen of de toets  gepland en je ontvangt de bijbehorende papieren. 

Wat wordt er van jou verwacht?

Als je kiest voor een opleiding van hoge kwaliteit voor een redelijke prijs, dan ben je bij Koops NOVL Opleidingen aan het juiste adres. Voor het beste resultaat zijn goede samenwerking, communicatie en duidelijkheid van het grootste belang. Onze instructeurs zijn ervoor om jouw vragen te beantwoorden en voor eventuele oplossingen te zorgen.

Personeelsoverzicht

Lambert Koops

Directie. Rij-coach AM, A, B, BE, C, CE, D, T, theorie alle categorieën, KNMV-docent en GMT-docent. Faalangstdocent, trainer HNR (Het nieuwe rijden) en trainer by-optische telelens (VISIO), heftruckopleiding, ADR opleidingen, slipinstructeur, RIS begeleider docenten van Koops NOVL Opleidingen.

Bertha Koops

Directie. Administratie, opleidingsadviseuse AM, A, B, BE en T locatie Assen, planning AM, A, B, BE en T locatie Assen en huishoudelijke dienst.

Carola Duinkerken

Opleidingsadviseuse theorieopleidingen transport, veiligheid en logistiek. Administratie en planning theorie cursussen locatie Uithuizermeeden en Assen. Planning nascholing theorie code 95 en T locatie Uithuizermeeden.

Melis Espeldoorn

Opleidingsadviseur C1, C, CE, D en LZV (incl. praktijk code 95). Administratie en planning C1, C, CE, D en LZV (incl. praktijk code 95). Controle wagenpark.

Karin Nijholt

Opleidingsadviseuse AM, A, B en BE. Administratie en planning AM, A, B en BE.

Wim Doorten

Rij-coach B, C en CE, theorie AM en B, docent rijstijlscan, heftruckopleidingen, praktijktrainingen nascholing code 95 en praktijktoetsen C.

Richard Hin

Rij-coach B en BE, RIS instructeur, slipinstructeur en vaarbewijs instructeur.

Nick Stuifzand

Administratief medewerker, rij-coach B en docent hef- en reachtruck.

Wiebe Hof

Rij-coach AM, A, B en aangepast motorrijden, GMT-docent, KNMV-gediplomeerd.

Petra Hoogendam

Rij-coach AM, A, GMT-docent.

Jan Guchelaar

Rij-coach C en CE, nascholing code 95 praktijk.

Joop Hoekstra 

Rij-coach C, CE en D, nascholing code 95 praktijk.

Martin Oortwijn

Rij-coach C en C1.

Wim Arends

Rij-coach B in opleiding.

Jarig Appelhof

Docent Techniek.

Bert Vos

Docent Techniek en nascholing code 95.

Henk Hofman

Docent Verkeer en Administratie C en D.

Geert Guchelaar

Docent Verkeer en Administratie C en D, digitale tachograaf en nascholing code 95.

Peter Walraven

Docent praktische toets en hef- en reachtruck.

Jan Tel

Docent VCA.

Henk de Bruin

Docent EHBO, BHV en Fysieke belasting.

Anno Bulthuis

Docent EHBO en BHV.

Gerard Vogelzang

Docent hef- en reachtruck, lading zekeren, autolaadkraan, bovenloopkraan en andere interne transportmiddelen.

Erik Wardenier

Docent vervoer gevaarlijke stoffen, ADR, veiligheidsadviseur, digitale tachograaf en nascholing code 95.

Leo Brugman

Docent VCA, digitale tachograaf, nascholing code 95 en transportondernemer.

Marco van Keulen

Docent hef- en reachtruck, VCA, digitale tachograaf, nascholing code 95, transportondernemer en andere interne transportmiddelen.

Yvonne Vreugdenhil

Docente transportondernemer en communicatieve en sociale vaardigheden.

Tot slot !

En wij zijn ingeschreven bij het CBR, lid van de FAM en ingeschreven bij CRKBO.