Transportopleider

Koops NOVL Opleidingen is partner van Transportopleider!

Transportopleider is een coöperatieve vereniging die in 2011 is ontstaan vanuit één gezamenlijk belang;

EEN LEVEN LANG ONTWIKKELEN MOGELIJK EN TOEGANKELIJK MAKEN VOOR IEDEREEN DIE WERKZAAM IS IN DE SECTOR TRANSPORT, LOGISTIEK EN VERVOER.

Transportopleider wil dé landelijke opleider zijn, die samen met haar klanten en partners de professionaliteit van alle werkenden in de sector voorziet én waarborgt.

De veertien actieve en betrokken Partners hebben een belang in de coöperatie en vervullen verspreid over heel Nederland een belangrijke regionale rol. Zij hebben nauw contact met onze klanten en samen spelen we in op de bewegingen en ontwikkelingen in de sector.

ALLEEN GAAT SNEL, SAMEN KOM JE VERDER!

Transportopleider werkt exclusief samen met of beveelt organisaties aan waarmee het zelf een Partnership heeft. Gezamenlijk geven we vorm aan de visie van Transportopleider, namelijk persoonlijke ontwikkeling mogelijk maken voor iedereen in de sector transport, logistiek en vervoer.

Met elkaar volgen wij intensief de ontwikkelingen op het gebied van Learning & Development om zodoende organisaties en individuen zo volledig mogelijk te adviseren op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

EEN EIGEN ACADEMY VOOR UW TEAMInvesteren in de ontwikkeling van uw mensen kost geld, dat weten we allemaal. Maar waarom dit dan niet meteen efficiënt inrichten? Want u wilt toch ook overzicht van de opleidingen en trainingen waar uw medewerkers mee bezig zijn, de voortgang bewaken en weten of bepaalde wettelijke verplichtingen en permanente educatie is voldaan? Natuurlijk! Want niets is zo vervelend als het gebrek aan overzicht en daarmee het verspillen van kostbare tijd en geld.

De TPO Academy van Transportopleider biedt u dit overzicht. U krijgt toegang tot een in uw eigen huisstijl ontwikkelde Academy die geheel is afgestemd op de wensen en opleidingsbehoeften en -mogelijkheden van uw organisatie. Onze opleidingsprofessionals richten dit voor u in en creëren hiermee één centrale plek voor alle opleidingen, trainingen en assessments. Ook het aanbod van andere externe opleiders waar u mee werkt, kan worden opgenomen in de Academy.

Naast overzicht biedt de TPO Academy u ook besparing in tijd en geld en ontzorgen wij u in de organisatie van opleidingen en trainingen. Transportopleider neemt administratieve en organisatorische taken uit handen. Wij beantwoorden vragen van deelnemers, analyseren rapportages en signaleren verbeterpunten. Zo creëert u een flexibele schil die 24/7 voor u bereikbaar is en met u meedenkt. Want leren en ontwikkelen stopt niet na vijven.