Transportopleider

Koops NOVL Opleidingen is partner van Transportopleider!

Transportopleider is een vereniging van ervaren opleiders die door een unieke samenwerking een landelijke dekking garanderen. Via het internetportaal Transportopleider.nl kunnen transportondernemingen en logistieke bedrijven opleidingen inkopen ongeacht de locatie van een vestiging. Bovendien maakt Transportopleider het aanbod van opleidingen voor de transport en logistieke branche in Nederland inzichtelijk en toegankelijk voor de markt.

Wat is de Koops RijlesApp en wat kan ik ermee?

In de Koops Rijles App kun je alles vinden wat ook op jouw persoonlijke pagina staat vermeldt. Oftewel: Jouw planning

  • De gegevens van Koops NOVL Opleidingen
  • Jouw eigen gegevens, deze kun je hier ook wijzigen
  • Jouw facturen

De Koops Rijles App is superhandig! Je hebt alles bij de hand en je krijgt een half uur voordat je rijles begint een push-bericht. Zo vergeet je dus nooit de rijles. Om de App te gebruiken moet je een aantal stappen doorlopen (Apple gebruikers kunnen deze App helaas niet gebruiken)

Android

  1. Open de Google Play Store
  2. Klik op ‘Zoeken’
  3. Type in de zoekbalk: ‘Transportopleider.nl’
  4. Klik de app aan die tevoorschijn komt
  5. Klik op ‘Installeren’
  6. Klik op ‘Openen’
  7. Je kunt nu inloggen door het e-mail adres in te vullen die bij Koops NOVL Opleidingen bekend is in combinatie met je persoonlijke inlogcode.
  8. Gefeliciteerd, je kunt nu gebruik maken van de app!
  9.  De Transportopleider (TPO) App geeft u de mogelijkheid om uw gegevens te bekijken zoals uw lesschema, de door ons verzonden mails en facturen, verloop data van uw persoonlijke documenten, zoals rijbewijs, paspoort, bestuurderskaart etc… Verder kunt u zien welke uren er zijn gevolgd voor code 95 en u kunt hier ook uw gegevens in aanpassen. U kunt rechtstreeks vanuit de App bellen en mailen met de Verkeersschool. Kortom het biedt u veel gebruiksgemak.
 1.  
 2. IOS
  1. Ga op je telefoon naar www.transportopleider.nl en sla deze op in uw beginscherm
  2. Je kunt je nu inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord
  3. Je bent nu ingelogd en ziet het startscherm. Je kunt nu al je gegevens bekijken!O