Vacature rij instructeur

Wil jij de jeugd het mooiste vak ter wereld leren? Sta jij te popelen om jouw kennis en ervaring in het verkeer over te brengen op de nieuwe generatie? Kom dan ons team versterken als rij instructeur voor de auto (B-Rijbewijs).

Je dagelijkse werkzaamheden

Als rij instructeur ga je dagelijks nieuwe en onervaren bestuurders begeleiden. Hierbij maak je ze wegwijs in het verkeer en de geldende regels. Dit kan alleen maar door cursisten op hun gemak te stellen en oprecht geïnteresseerd te zijn in hun verhaal. Jij zorgt ervoor dat cursisten de baas blijven over de vierwieler en geeft op een leuke en plezierige manier les. Niet alleen zorg je ervoor dat cursisten slagen, maar ook dat ze met veel vertrouwen achter het stuur zitten. Ben jij de rij instructeur die wij zoeken? Lees dan hieronder meer over de vacature.

Over Koops Novl Opleidingen

Koops NOVL Opleidingen verzorgt al sinds 1958 hoogwaardige opleidingen voor Verkeer, Transport, Veiligheid en Logistiek. Koops NOVL Opleidingen is sinds eind 2015 gevestigd op een ruime locatie aan de Van Vlissingenstraat 45a in Assen. Koops NOVL Opleidingen staat voor een hoge kwaliteit voor een gunstige prijs. De hoge kwaliteit wordt geleverd door instructeurs en docenten die in het bezit zijn van alle benodigde diploma’s en certificaten. Tevens wordt de kwaliteit op peil gehouden door het volgen van jaarlijkse aanvullende opleidingen en applicaties, zowel intern als extern. Door de jaren heen zijn we zeer ervaren geworden in het opleiden van mensen en het positief afronden van de opleidingen. Het lokaal voor de theorielessen is ingericht met modern lesmateriaal, zodat de cursussen volgens de nieuwste methodes gevolgd kunnen worden. Ook onze voertuigen zijn van deze tijd en worden regelmatig schoongemaakt en onderhouden en voorzien van het juiste lesmateriaal. We werken, in de praktijk- en theorieopleidingen, volgens de rijprocedures die in samenwerking met o.a. het CBR tot stand zijn gekomen.


Wat wij zoeken

Als instructeur beschik jij over een flinke dosis geduld, een flexibele instelling en inlevingsvermogen. Het werken met mensen en hen nieuwe kennis bijbrengen is jou op het lijf geschreven. Daarnaast beschik je over de volgende ervaringen en eigenschappen:

Geldige WRM instructiepapieren B (IBKI)
Je bent representatief, enthousiast en gemotiveerd
Je bent sociaal, communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal
Een VOG kunnen overleggen
Bekwaam in zowel theorie als praktijk
Kun je werken in een team
Geen 9 tot 5 mentaliteit
Functie is voor 38 uur per week
Je bent bereid om weekenden te werken en/of 1 à 2 dagen in de avond.


Wij bieden jou een:

Ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen d.m.v. opleidingen en trainingen
Leuk team met enthousiaste medewerkers
Leuk salaris overeenkomstig de functie
Doorgroeimogelijkheden naar andere rijbewijs categorieën
Inbrengen van eigen ideeën

Voldoe jij aan de eisen en verwachtingen en zie jij mogelijkheden? Solliciteer dan via onderstaande formulier! Voor vragen kun je contact opnemen (tijdens kantoortijden) met ons via 0592 – 372098 of via info@koopsvec.nl

Vacatures