Gevorderde Motorrijvaardigheid Training

Bij de Gevorderde Motorrijvaardigheid training (GMT), kom je deskundige KNMV-gediplomeerde motorrijinstructeurs tegen die speciaal voor deze training zijn opgeleid. Deze eendaagse praktijkopleiding in je eigen regio is een stevige opleiding die je samen met een aantal andere kandidaten volgt. Een uitgelezen mogelijkheid dus om je met vrienden of kennissen aan te melden! Tevens is het mogelijk om je met de motorclub aan te melden. Wij zorgen er dan voor dat er voldoende docenten zijn om de GMT-dag voor je te verzorgen.

gevorderde motorrijvaardigheid training

Gevorderde Motorrijvaardigheid training in Assen

Dit jaar aangeboden voor een bedrag van € 130,00 per persoon bij 3 personen en inclusief lunch.

Bij 4 personen  115 ,00 en bij 5 personen € 105,00.

Prijzen zijn geldig in 2023 en worden jaarlijks gewijzigd. Onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Hoe ziet het programma van de Gevorderde Motorrijvaardigheid Training eruit?

Het ochtendprogramma staat in het teken van voertuigbeheersing. Er is veel aandacht voor de balans tussen motor en bestuurder en voor jouw kijktechniek. Een ander belangrijk onderdeel is remmen en uitwijken. ’s Middags ga je de openbare weg op. Hier wordt jouw kijktechniek onder de loep genomen. De instructeur observeert hoe je anticipeert en of je de goede positie op de weg inneemt. Hij beziet ook of je je snelheid goed aanpast, op een goede manier de bochten benadert en correct instuurt. Verder wordt veel aandacht besteed aan zaken als remmen bij hogere snelheden, uitwijken en keren in een beperkte ruimte. Het zijn allemaal handelingen die je in de dagelijkse praktijk kunt tegenkomen. Ongeval vermijdend rijden (risicoperceptie) loopt als een rode draad door de dag. Met andere woorden, hoe herken je risicovolle situaties en wat doe je ermee.

GMT is geen rijles!

gevorderde motorrijvaardigheid training

De GMT is geen rijles zoals bij de gewone motoropleiding voor het rijbewijs wordt gegeven. Het is een speciaal ontwikkelde opleiding om de vaardigheden en risicoherkenning bij het motorrijden te verbeteren. Hierdoor kun je op een veilige manier meer plezier beleven aan het motorrijden. Samen met je instructeur worden je vaardigheden aan het einde van de dag geëvalueerd en na de training ontvang je een certificaat als bewijs van deelname. Bij sommige verzekeringsmaatschappijen kun je korting krijgen. Vraag bij je eigen verzekering om de korting na het volgen van een voortgezette rijopleiding. Bel ons voor informatie en of een inschrijving. Telefoon 0592-372098. Mailen kan natuurlijk ook info@koopsvec.nl.