Motorrijbewijs – GRATIS proefles VOL

Heb jij altijd al je motorrijbewijs willen halen? Onze instructeurs helpen je de baas over het voertuig te worden. Onze ervaren instructeurs leren jou het vak en zijn zelf ook dagelijks op de motor te vinden. Om jou te laten zien dat motorrijden heel leuk is om te doen, krijg je nu een proefles GRATIS*. Deze actie is afgelopen!

Gebruik maken van deze actie

Motorrijbewijs halen bij Koops

De praktijkopleiding wordt gegeven vanaf een volgmotor door enthousiaste KNMV-gediplomeerde docenten. Dit houdt in dat je les krijgt van een docent die ook voor de KNMV voortgezette opleidingen verzorgt en daardoor meer met motorrijden heeft dan alleen de basisopleiding. Je krijgt de opdrachten door middel van een draadloos communicatiesysteem. Tijdens de opleiding worden verschillende onderdelen behandeld zoals kennismaking met en uitleg van de motor, bijzondere rijeigenschappen, bijzondere verrichtingen en inzicht in het verkeer. Bijzondere aandacht wordt besteed aan voertuigbeheersing, anticiperen, ongeval vermijdend rijden (risico perceptie) en mentale training. Een motorrijopleiding betekent bij Koops NOVL Opleidingen niet alleen het halen van het rijbewijs, wij geven je bagage mee in de vorm van een gedegen opleiding om de machine de baas te blijven.

Lees meer over de motorrijlessen bij Koops

GRATIS proefles motor

Tijdens een 1,5 uur durende intake les leggen wij uit wat motorrijden precies inhoudt en maken we een inschatting van hoeveel rijlessen je nodig hebt om je eerste examen te halen. Ben jij na deze proefles helemaal tevreden? Dan kun je direct je lessen inplannen en je examen boeken. Vul onderstaand formulier in om gebruik te maken van deze actie

* De intake is gratis wanneer je daarna een pakket boekt. Anders betaal je slechts €45,-
** Deze actie is niet te combineren met andere lopende acties, zoals bijvoorbeeld Try The Bike ( 3 lessen voor €105,-).

Bekijk alle pakketten